Gratis Offerte old
Een vloerder waar u op kan rekenen!

Hier is uw geschikte vloerder voor tegelwerken in Limburg.

Wij zetten alles in het werk om het onze klanten volledig naar hun zin te maken. Dit wil zeggen dat wij u met advies bijstaan in uw keuzes. Wanneer u het wenst, geven wij u gerichte tips in het kiezen van uw vloeren of tegels. Dankzij onze ervaring kunnen wij u meegeven welke materialen en kleuren goed zullen uitkomen in uw woning. Uiteraard staat u volledig vrij in het uitpikken van de tegels.

Al meer dan dertig jaar zijn wij als vloerder in Limburg gespecialiseerd in het leggen van vloeren en plakken van tegels tegen muren. Na al die jaren vertrouwen wij op het aanbrengen van de stenen op de traditionele wijze, namelijk met mortel. Deze werkwijze is overal toepasbaar van de tegels in uw badkamer tot de vloeren in uw keuken. Een ander voordeel is dat de wanden niet op voorhand dienen bepleisterd te worden. Dit bespaart u extra tijd en onnodige kosten.

Wij zijn als vloerder bekend voor onze minutieuze afwerking. Wij plaatsen de tegels recht met de juiste voegen en plaatsen plinten als dit nodig is. De voegen en hoeken worden gedicht met siliconen voor een prachtig eindresultaat. Ook de plaatsen rond uw woning verdienen mooie tegelwerken. Wie in Limburg zijn terras of zwembad van tegels en vloeren wil voorzien kan daarom niet beter gesteld zijn dan bij ons.

Een echte vloerder voor alle mogelijke oppervlakten:

  • vloeren en tegels plaatsen
  • op alle plaatsen in huis
  • op terrassen en in zwembaden
  • keuze uit de laatste nieuwe trends aan vloeren

Wees zeker van een mooie vloer en contacteer ons nu. Wij bezitten ook een ruime showroom te Kinrooi die u vrijblijvend kan bezoeken.

Contacteer ons!089/44 00 11