Gratis Offerte old
Stenen in alle vormen en soorten!

U zit gebeiteld door vloer in natuursteen door ons te laten leggen.

Denkt u eraan om uw vloer in natuursteen te laten leggen? Kom dan eens langs in onze toonzaal, en dit voor meerdere redenen. In onze toonzaal krijgt u meteen een mooi overzicht van de vele modellen aan vloer en tegels die wij u aanbieden. Ons gamma gaat van kleine mozaïekstenen tot grote vloer- of wandtegels. Ook de liefhebbers van klassiek en modern, gaat tegels naar zijn of haar keuze vinden.

Wij vernieuwen onze toonzaal te Kinrooi geregeld met nieuwe assortimenten. Wij werken hiervoor samen met kwaliteitsvolle merken als Porcelanosa, Venis, Sichenia en Cotto d’Este. Wanneer u uw vloer wil laten leggen in natuursteen dan leveren en plaatsen wij materialen van bijvoorbeeld graniet, marmer en arduin. Deze stenen kunnen overal geplaatst worden tot zelfs als bekleding van de trap. Naast het ontdekken van ons brede aanbod leert u tijdens een bezoek ook meer over onze manier van werken. Uiteraard is het mogelijk dat wij hiervoor tot bij u komen.

Na het leveren van de vloer- of wandtegels mag u een beroep doen op onze ervaring die ondertussen meer dan dertig jaar teruggaat. Wij plaatsen de tegels op de traditionele wijze. Dit wil zeggen dat wij mortel gebruiken voor het leggen en plaatsen van de tegels. U zal meteen een verschil zien in de afwerking.

Maak gebruik van onze vele voordelen:

  • bezoek onze grote toonzaal te Kinrooi
  • heel grote keuze
  • wij leveren en plaatsen uw tegels
  • op een verfijnde traditionele wijze

Kom naar ons of maak een afspraak zodat wij snel en met vakkennis uw tegels plaatsen.

Contacteer ons!089/44 00 11